AS Roma - Başakşehir Maç Tahmini (19 Eylül)

AS Roma - Başakşehir Maç Tahmini (19 Eylül)
AS Roma - Başakşehir ev sahibi ağır basıyor.

Roma, sezonun ilk galibiyetini geçen hafta Sassuolo karşısında aldı, maça fırtına gibi girdiler ve ilk yarıda fişi çektiler. Cengiz Ünder eski takımına karşı oynayamayacak. Savunamda Zappacosta'dan da faydalanamayacaklar. Fonseca yönetimindeki Roma, önceki yıllardan farklı bir oyun oynamaya çalışıyor ve geçiş sürecindeler. Bu sezon her maçta gol yediler. Formsuz Başakşehir'in deplasmanda Clichy dönmesine rağmen Roma'yı zorlayabileceğini sanmıyorum ama gol bulma ihtimalleri de yüksek. Roma'nın kazanacağı 2.5 üzeri bir maç bekliyorum.

Abdullah Avcı ile Avrupa'da varlık gösteremeyen Başakşehir, Okan Buruk'la da Olympiakos'a iki maçta da kaybetti. Yeni transferlere rağmen umut vermeyen bir Başakşehir var. Roma, Manolas'tan sonra defansta uyum sorunu yaşasa da hücumda çok etkili. En az 3 gollü bu maçtan sonra kazanırlar.

MS&Toplam Gol(2.5) 1 & Üst 
Oran: 1,80

Başakşehir ile Okan Buruk'un uyumu henüz sağlanamadı. Şu ana kadar altı resmi maçının dördünü kaybettiler. Kanat oyuncusu Elia'nın sakatlığı devam ediyor. Roma'da Cengiz Ünder eski takımına karşı sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. İtalyan ekibinde kadroda bazı asların dinlendirilmesi bekleniyor. Bu sezon Roma'yı izlemesi keyifli. Maçlarında bol pozisyon görüyoruz. Savunmaları henüz iyi seviyeye gelmedi ve hataya müsait yapıları var. Başakşehir'in kalesini gole kapatmakta zorlanan Roma karşısında gol bulacağını düşünüyorum. Tercihim 2,5 gol üstünden yana.

Başakşehir henüz ritmini yakalayamadı. Sivasspor maçını da kazanamayarak yıllardır belki de ilk kez bir baskı hissedecekler. Roma bu tür maçlarda genelde fazla açık oynuyor. Ben Başakşehir'in sürpriz yapmasını zor görüyorum ama gol bulurlarsa da şaşırmam. Önceliğim goller. İbre de Roma'dan yana.

Toplam Gol 2,5 Üst 
Oran: 1,50

Roma enerjisi çok yüksek bir takım oluşturmuş. Aslında şampiyonlar ligi seviyesinde olmalarına rağmen bu turnuvanın favorisi sayılabilir. Fonseca eğer rotasyon ciddi seviyede yapmazsa büyük terazide fark oluşur. Cengiz Ünder, Smalling, Perotti sakat durumda. Başakşehir çok zor bir gruba düşerek en talihsiz kurayı çekti. Elia ve İrfan Can belirsiz durumda. Lig maçlarında beğnmediğim için bu maçtan açıkçası çok ümitli değilim. Oranı yükseltmek için ilk yarı Roma oynayın. 

Başakşehirspor yapılan takviyeler ve teknik kadro değişiminden sonra sezona istenilen başlangıcı yapamadı. Devler Ligine veda ettikten sonra ligde de önemli kayıplar yaşadılar. İrfan Can Kahveci ile Elia'nın durumları belirsiz. Roma'da sakatlığı bulunan Cengiz eski takımına karşı forma giyemeyecek. Roma, Seri A'ya savunma zaafları ile girdi. 3 hafta sonunda kalelerinde 6 gol gördüler. Başakşehirspor'un ortaya koyduğu istikrarsız futbol olmasa Roma'nın zorlanması kuvvetle muhtemel olurdu. İleri uçta Justin Kluivert, Dzeko, Mkhitaryan  ve Kaliniç gibi yetenekli isimlere sahip Roma maça hızlı başlayıp ilk yarıyı önde kapatabilir.

1.Y Sonucu 1 
Oran: 1,65
 

Dilediğiniz paketi seçip hemen kazanmaya başlayabilirsiniz. Ekibimiz iddaa tahmin, strateji ve analizleri konusunda sizlere günün bankosu olan maç tahminlerini sunarak kazancınızı artırmayı hedefliyor.


silver, gold ve platinum paketleri ile yüksek başarı oranı

Düşük Risk Yüksek Başarı

150

  • Haftalık 7-15 Arası Kuponlar
  • Günlük Banko Kuponlar
  • Günlük Maç Analiz ve Yorumlar
  • Yüksek Başarı Oranı
  • Ücret İade Garantili
silver, gold ve platinum paketleri ile yüksek başarı oranı

Yüksek Oran Yüksek Başarı

250

  • Haftalık 14-21 Arası Kuponlar
  • Günlük Banko Kuponlar
  • Günlük Maç Analiz ve Yorumlar
  • Yüksek Başarı Oranı
  • Ücret İade Garantili
silver, gold ve platinum paketleri ile yüksek başarı oranı

Yüksek Oran Yüksek Kazanç

400

  • Haftalık 21-30 Arası Kuponlar
  • Günlük Banko Kuponlar
  • Günlük Maç Analiz ve Yorumlar
  • Yüksek Başarı Oranı
  • Ücret İade Garantili.

Siz de Yorum Yazın