Süper Lig ve La Liga, Gerisi Yalan

Süper Lig ve La Liga, Gerisi Yalan

Ligimizde sadece Beşiktaş ve Başakşehirspor’un doğru yapılanma sayesinde tutarlı sonuçlar aldığını görüyoruz bununda dışında kalan takımlar ise ya bizleri şaşırtıp çok iyi performans sergilediler (Konyaspor gibi) ya da Galatasaray, Fenerbahçe gibi iyi kadrolar kurup lig serüveninde fiyasko sonuçlara imza attılar.

Bu Sene 4 Takım Ligi Domine Eder

Bu seneyi konuşacak olursak ligimizde yapılan transferlerle birlikte 3 büyükler ve Başakşehir’in diğer takımlarla olan makası daha da açıp bizlere daha tutarlı bir lig seyrettireceğini düşünüyoruz. Bu yüzden bu 4 takıma oynamaktan çekinmemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz. Bu takımları zorlayabilecek ekipler ise Antalya ve Trabzonspor olabilir. 3 büyüklerin bu takımlarla yapacakları maçlara temkinli yaklaşmak gerekiyor. Kısacası futbol tahminleri açısında tutarlı bir ligimiz olacağına kesin gözüyle bakıyorum.

İspanya Bildiğimiz Gibi

La Liga’nın geçtiğimiz senelerden farklı olacağını hiç zannetmiyorum. Real Madrid ve Barcelona’nın maçlarında yine 1,20, 1,30’luk olanları sık sık göreceğiz ve haliyle bu iki takım ligi domine edecek. Bunun yanında her zaman olduğu gibi bu iki takımı en çok zorlayacak takımlar sırasıyla; Athletico Madrid ve Sevilla olacak. Bu 4 takım evlerinde çok yüksek yüzdeyle kazanacaklardır ve deplasman maçlarında da her zaman bir adım önde olacaklardır. Bu takımların dışında ligde oynanan maçlara baktığımızda ise ev sahipleri bariz bir şekilde üstün gelmektedirler. La Liga’yı ligimizle karşılaştıracak olursak La Liga’ya oynanamanın daha mantıklı olduğunu ve daha çok kazandıracağını söyleyebilirim.

İngiltere Cadı Kazanı

Premier Lig’in geçtiğimiz seneden farklı olup olamayacağını kimse kestiremez; çünkü hakkında tek sağlıklı yorum yapabileceğimiz takım Chelsea ve Tottenham olduğunu söyleyebiliriz. Geriye kalan bütün önemli takımlar için soru işareti var diyebiliriz. Arsenal sürekli dalgalı bir performans sergiledi kesinlikle uzak durulmalı. Manchester United iyi kadro kurdu ama henüz oturmadı bekleyip görmek gerek. Manchester City ise istenilen patlamayı hala yapamadı ligin ilerleyen safhalarında belki açılabilir. Sonuç olarak bizden söylemesi İngiltere’den uzak durun.

Almanya’da Dengeler Aynı

Ligin dominant takımı Bayern Münich yine dominantlığını koruyacaktır. Bunun yanında onu ancak Leipzig ve Bayern Münich zorlayabilir gibi görünüyor. Yine bol gollü bir lig olacaktır. Ancak saydığım takımlardan dışında tutarlı sonuçların çıkacağını sanmıyorum o yüzden Almanya’dan da uzak durmak gerek.

Fransa’da Dengeler Değişecek

Fransa’da gidenler ve gelenlerle birlikte PSG tekrar şampiyonluğun en büyük adayı olacaktır. Geçen seneden farklı olarak zorlanmayacaklarını ve ligi domine edebilirler. PSG’ yi zorlayacak takımlar ise Monaco ve Nice olacaktır. Ev sahiplerinin dominant olacağı kısır bir lig bekliyoruz. Alt seçeneği ve PSG galibiyeti dışında uzak durulması gereken bir lig.

Özetle söylemek gerekirse La Liga ve Süper Lig’in kupon yapmaya değer ligler olduğunu diğer liglerin ise (Özellikle Premier Lig’in) futbol tahminleri açısından yüksek oranda risk taşıyor. Tabii ki en doğru kararı vermeden önce bahis alanında lider olan Tahmingold’a uğramayı unutmayın. Tahmingold’da banko kuponlar bulabilir ve kolayca İddaa oynayabilirsiniz.
 

Dilediğiniz paketi seçip hemen kazanmaya başlayabilirsiniz. Ekibimiz iddaa tahmin, strateji ve analizleri konusunda sizlere günün bankosu olan maç tahminlerini sunarak kazancınızı artırmayı hedefliyor.


silver, gold ve platinum paketleri ile yüksek başarı oranı

Düşük Risk Yüksek Başarı

150

  • Haftalık 7-15 Arası Kuponlar
  • Günlük Banko Kuponlar
  • Günlük Maç Analiz ve Yorumlar
  • Yüksek Başarı Oranı
  • Ücret İade Garantili
silver, gold ve platinum paketleri ile yüksek başarı oranı

Yüksek Oran Yüksek Başarı

250

  • Haftalık 14-21 Arası Kuponlar
  • Günlük Banko Kuponlar
  • Günlük Maç Analiz ve Yorumlar
  • Yüksek Başarı Oranı
  • Ücret İade Garantili
silver, gold ve platinum paketleri ile yüksek başarı oranı

Yüksek Oran Yüksek Kazanç

400

  • Haftalık 21-30 Arası Kuponlar
  • Günlük Banko Kuponlar
  • Günlük Maç Analiz ve Yorumlar
  • Yüksek Başarı Oranı
  • Ücret İade Garantili.

Siz de Yorum Yazın