Nihat Kahveci Şimdilerde Ne Yapıyor?

Nihat Kahveci Şimdilerde Ne Yapıyor?

Nihat Kahveci Nereli?

Nihat Kahveci, 23 Kasım 1979‘da Giresun’da doğdu.1997– 1998 sezonunda Beşiktaş altyapısında oynadığı sırada antrenör John Benjamin Toshack tarafından keşfedildi. Güçlü ayakları, uzaktan şut atma yeteneği ve süratiyle kısa sürede Beşiktaş’ın vazgeçilmez oyuncusu oldu ve Beşiktaş formasıyla 5 sezonda 115 lig maçı oynadı 27 gol attı.

2001-2002 sezonunda sergilediği performans ile İspanya‘nın güçlü takımlarından Real Sociedad‘a 5 Milyon Euro karşılığı transfer olan Nihat, ilk sezon kadroya girme imkanı bulamasa da sonraki senelerde kendini göstererek sakatlanana kadar 3 sezonda Ronaldo ile La Liga‘da en çok gol atan iki oyuncudan biri olma başarısını gösterdi. Ünlü forvet, 2004 yılında İspanya’da yılın futbolcusu seçildi. 5 Temmuz 2003‘de Pınar Kaşgören ile evlendi.

Real Sociedad’da geçirdiği 4.5 yıldan sonra 2006‘da sözleşmesinin bitmesinden sonra Villareal‘a transfer oldu. Ağır bir sakatlık yaşadıktan sonra Euro 2008 elemeleri kapsamında önce Norveç’e sonra da Bosna-Hersek’e attığı gollar ile adından söz ettirdi.


İlk resmi maçını 1996 yılında Bursaspor ile yaptı. 2002 senesinde Dünya Kupasındaki başarılarıyla milli takımın vazgeçilmez oyuncularından biri halini aldı. 2001-2002 yılları arasında La Liga takımlarından biri olan Real Sociedad’ a transfer olan Nihat Kahveci ilk sezonda kadroya girme fırsatı bulamasada sonraki yıllarda kendini göstererek 2004 yılında İspanya’da yılın futbolcusu seçildi. Real Sociedad’ın 100 yıllık tarihinin en iyi ilk 11 sıralamasında yer aldı. Ronaldo ile birlikte La Liga’da en çok gol atan futbolcu ünvanını göğüsleyen futbolcumuz 2006 yılında sözleşmesinin bitmesi üzerine Villareal’e transfer oldu. Başarılı futbolcu, takımının başarılı bir sezon geçirmesine büyük katkılarda bulundu. Sonrasında ağır bir sakatlık yaşayan Nihat Kahveci 2009-2010 yılları arasında tekrar eski yuvası olan Beşiktaş’ta oynamaya başladı.

Nihat Kahveci Nerede?

Milli futbolcumuz 2012 senesinde Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra sahalara tekrar dönmeyerek Villareal’in alt yapı teknik diretörlüğünü ve genç takımların asistan antrenörlüğünü yapmaya başladı.


Villereal bu durumu internet sitesinde Nihat’ın ‘eve döndüğü’ şeklindeki haberiyle duyurdu. Hala Villareal’de bulunan Nihat Kahveci, Türkiye’yi İspanya’da başarılı bir şekilde temsil eden önemli futbolcularımızdan biridir.

Nihat Kahveci Son Hali

2003 yılında İstanbul’da dünya evine giren Milli futbolcumuz Nihat Kahveci ve Pınar Kaşgören 11 sene süren evliliklerini 2014 yılında sonlandırdı. Bu evlilikten Selin Kahveci isminde bir çocuğu oldu.


2015 yılında Avrupa futbolunun yönetim organı olan UEFA’nın antrenörlük lisansı olan UEFA Pro Lisansı’nı alan efsane futbolcu ‘İnşallah futbolun içinde olmak istiyoruz. Çünkü oradan geldik ve insan bildiği işi yapmalı. Ufukta Türkiye olur, Avrupa olur, ama en önemlisi insanın önce kendini geliştirmesidir’ cümlelerini kullandı.
 

Dilediğiniz paketi seçip hemen kazanmaya başlayabilirsiniz. Ekibimiz iddaa tahmin, strateji ve analizleri konusunda sizlere günün bankosu olan maç tahminlerini sunarak kazancınızı artırmayı hedefliyor.


silver, gold ve platinum paketleri ile yüksek başarı oranı

Düşük Risk Yüksek Başarı

150

  • Haftalık 7-15 Arası Kuponlar
  • Günlük Banko Kuponlar
  • Günlük Maç Analiz ve Yorumlar
  • Yüksek Başarı Oranı
  • Ücret İade Garantili
silver, gold ve platinum paketleri ile yüksek başarı oranı

Yüksek Oran Yüksek Başarı

250

  • Haftalık 14-21 Arası Kuponlar
  • Günlük Banko Kuponlar
  • Günlük Maç Analiz ve Yorumlar
  • Yüksek Başarı Oranı
  • Ücret İade Garantili
silver, gold ve platinum paketleri ile yüksek başarı oranı

Yüksek Oran Yüksek Kazanç

400

  • Haftalık 21-30 Arası Kuponlar
  • Günlük Banko Kuponlar
  • Günlük Maç Analiz ve Yorumlar
  • Yüksek Başarı Oranı
  • Ücret İade Garantili.

Siz de Yorum Yazın