İspanya'dan Arda Turan'a Övgü

İspanya'dan Arda Turan'a Övgü
İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Angel Maria Villar ,milli yıldızın Arda Turan'ın Türkiye'nin yetiştirdiği en büyük yeteneklerden biri olduğunu söylerken Villar, 'Zaten kaliteli ,müthiş meziyetlere sahip bir futbolcu olmasa Barcelona'da kalması mümkün olmazdı fakat Barcelona efsanelerinden biri olmak istiyorsa daha fazla çalışmalı 'ifadelerini kullandı.

Her geçen gün dış basında Arda Turan haberlerine bir yenisi ekleniyor.Geçen ay dünya basınında Arda Turan hakkında Arsenal 'in Mesut Özil ile takas yaparak tercih edebileceği haberleri çıkarken , Ispanya basınında arda turan haberleri adından söz ettirmeye devam ediyor.
İspanya'da forma giydiği süre zarfında bir çok övgüler alan milli futbolcumuz Arda Turan 'a bir övgü de İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Angel Maria Villar'dan geldi.

''Arda Müthiş Meziyetlere Sahip Bir Oyuncu''

''Arda Turan hakkında söylenebilecek en önemli şey müthiş meziyetlere sahip bir oyuncu ,büyük bir yetenek .Bence Türkiye'nin yetiştirdiği en büyük yıldızlardan biri.Zaten yetenekli bir futbolcu olmasa Barcelona formasını bu kadar süre giymesi mümkün olmazdı.Barcelona'da iyi bir performans sergiledi.Ama ben ondan çok daha fazlasını bekliyorum.''

İspanya Futbol Federasyonu'ndan Arda Turan'a Övgü

''Şunu açıkça belirtmek gerek Arda Turan daha fazla mücadele etmeli ve o bu kabiliyete sahip.Daha fazla koşmalı ,daha fazla mücadele etmeli ben Arda'nın bunu başaracağına inanıyorum .Barcelona efsanelerinden birine dönüşmek istiyorsa daha fazlasını yapmalı.'' ifadelerini kullandı.

Arda Turan Hakkında Arsenal'e Transfer İddiaları Sürüyor

İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Arda Turan hakkında Türk futbolseverlerin göğsünü kabartan açıklamalar yaparken İspanya basınında arda turan haberleri yeni yeni iddialarla çalkalanıyor.Bu haberler sadece İspanya basınından da gelmiyor dünya basınında Arda Turan hakkında transfer iddiaları da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.Geçen ay İngiltere'nin The Times gazetesi Mesut Özil ile Arda Turan takasını gündeme taşırken dış basında Arda Turan yine adından söz ettirmeyi başardı.

Bu haberlerin ardından Barcelona'yla yakınlığıyla tanınan Sport gazetesi Arda Turan'ın satılabileceği iddialarını ortaya attı.Barça'nın Arda Turan, Javier Mascherano ve Jeremy Mathieu ile yollarını ayıracağı haberini gündeme getirdi.

Kulislerde bunlar konuşulurken İspanya basınında Arda Turan haberleri gelmeye devam ediyor.Bu haberler akıllara Arda Turan Arsenal'e transfer edilebilir mi sorusunu getiriyor.Geçen ay İngiltere 'de dış basında Arda Turan için 25 milyon pound teklif edebileceği haberleri de gündeme gelmişti.Bu haberin ardından Arda Turan'ın menajeri ''Böyle bir şey duymadıklarını .Arsenal'le herhangi bir görüşmelerinin olmadığını''söyledi. ''Arda Turan'ın üç yıl daha kontratının olduğunu İspanya'da mutlu olduğunu '' sözlerine ekleyen menajer Ahmet Bulut'un sözleri üzerine dünya basınında Arda Turan konusunun gelecekte daha çok konuşulacağı anlaşılıyor.

Dilediğiniz paketi seçip hemen kazanmaya başlayabilirsiniz. Ekibimiz iddaa tahmin, strateji ve analizleri konusunda sizlere günün bankosu olan maç tahminlerini sunarak kazancınızı artırmayı hedefliyor.


silver, gold ve platinum paketleri ile yüksek başarı oranı

Düşük Risk Yüksek Başarı

150

  • Haftalık 7-15 Arası Kuponlar
  • Günlük Banko Kuponlar
  • Günlük Maç Analiz ve Yorumlar
  • Yüksek Başarı Oranı
  • Ücret İade Garantili
silver, gold ve platinum paketleri ile yüksek başarı oranı

Yüksek Oran Yüksek Başarı

250

  • Haftalık 14-21 Arası Kuponlar
  • Günlük Banko Kuponlar
  • Günlük Maç Analiz ve Yorumlar
  • Yüksek Başarı Oranı
  • Ücret İade Garantili
silver, gold ve platinum paketleri ile yüksek başarı oranı

Yüksek Oran Yüksek Kazanç

400

  • Haftalık 21-30 Arası Kuponlar
  • Günlük Banko Kuponlar
  • Günlük Maç Analiz ve Yorumlar
  • Yüksek Başarı Oranı
  • Ücret İade Garantili.

Siz de Yorum Yazın