Dünya Kupalarının En İyi 10 Futbolcusu

Dünya Kupalarının En İyi 10 Futbolcusu

Futbolun en büyük müsabakası olan dünya kupasında adını tarihe altın harflerle yazdıran dünya kupalarının en iyi futbolcuları listesini sizler için hazırladık. Her biri aktif futbol oynadığı döneme damgasını vuran efsaneler arasın da seçim ve kıyaslama yapmak oldukça zor.

dunya-kupalarinin-en-iyi-futbol-oyunculari.jpg

10- Listenin on numarasında Fransızların efsane futbolcusu Michel Platini var.1957 doğumlu olan efsane Avrupa da yılın futbolcu ödülünü üç kez arka arkaya almıştır. Bu başarıyı tekrarlayan iki futbolcudan birisidir.

9- Lionel Messi’ye listemizde dokuzuncu sırada yer verdik. Bazılarına göre dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu fakat dünya kupalarında henüz kupa kaldıramamış olmasından dolayı kendisine dokuzuncu sırayı verdik. Şuan elinde kırılması neredeyse imkânsız olan birçok rekoru bulunduran Messi eğer dünya kupalarında da bir başarı yakalarsa listemizde çok üst sıralara çıkacaktır.

8- Messi’nin en çok kıyaslandığı ve dünyanın en iyisi olmaya aday listenizde ki sekizinci sırada Cristiano Ronaldo var. İngiltere de oynadığı futbol ile yıldızlaşan ve ardından Real Madrid’e giderek piyasa da kırılmayan rekor ve kupa bırakmayan yıldız halen oldukça formda. Portekiz milli takımının başarılarının mimarı olan Ronaldo da henüz dünya kupası sahibi değil.

7- Franz Beckenbauer genç kuşağın tanımadığı ama eskilerden sürekli adını duydukları efsane futbolcu.1945 doğumlu olan futbolcu 1976 yılında Avrupa da yılın futbolcusu seçilmiştir. Şüphesiz alman futbol tarihinin en iyilerinden.

6- Alfredo Di Stefano Arjantin de 1926 yılında doğan ve Real Madrid formasıyla 308 gol kaydeden efsanedir. 1957 ve 1959 yıllarında Avrupa da yılın futbolcusu seçilmiştir.

5- İşte karşınızda dünyanın iyi beş futbolcusu Ronaldo (Luiz Nazario De Lima) kendisi dünya kupalarında en çok gol atan kişidir. Ve Zidane ile birlikte FIFA dünyada yılın futbolcusu ödülünü üç kez kazanmıştır. Brezilya milli takımıyla harikalar yaratan Ronaldo Real Madrid ile de birçok başarı kazanmıştır.

4- Efsane futbolcular listesi yapılır da onsuz olur mu? Zidane 1972 yılında Cezayir de doğan Fransa milli takımında forma giyen futbolcu FIFA dünya da yılın futbolcusu ödülünü üç kez almıştır.

efsane-futbolcular-listesi.jpg

3- Johan Cruyff Hollandalı efsane 3 kez Avrupa da yılın futbolcusu seçilmiştir. Futbol zekâsı ile öne çıkan efsane oynadığı dönemde adından çok söz ettirmiştir.

2- Diego Armando Maradona dünya kupalarında 96 maçta 36 gol atarak büyük bir başarı yakalayan efsane birçok futbol otoritesi tarafından gelmiş geçmiş en iyi futbolcu kabul edilir.

1- Listemiz de zirve Pele’ye ait. Sebebini ise kariyeri boyunca attığı tam 1281 gol ile açıklayabiliriz. Kariyerin de üç dünya kupası bulunan Pele zirveyi kesinlikle hak ediyor.
 

Dilediğiniz paketi seçip hemen kazanmaya başlayabilirsiniz. Ekibimiz iddaa tahmin, strateji ve analizleri konusunda sizlere günün bankosu olan maç tahminlerini sunarak kazancınızı artırmayı hedefliyor.


silver, gold ve platinum paketleri ile yüksek başarı oranı

Düşük Risk Yüksek Başarı

150

  • Haftalık 7-15 Arası Kuponlar
  • Günlük Banko Kuponlar
  • Günlük Maç Analiz ve Yorumlar
  • Yüksek Başarı Oranı
  • Ücret İade Garantili
silver, gold ve platinum paketleri ile yüksek başarı oranı

Yüksek Oran Yüksek Başarı

250

  • Haftalık 14-21 Arası Kuponlar
  • Günlük Banko Kuponlar
  • Günlük Maç Analiz ve Yorumlar
  • Yüksek Başarı Oranı
  • Ücret İade Garantili
silver, gold ve platinum paketleri ile yüksek başarı oranı

Yüksek Oran Yüksek Kazanç

400

  • Haftalık 21-30 Arası Kuponlar
  • Günlük Banko Kuponlar
  • Günlük Maç Analiz ve Yorumlar
  • Yüksek Başarı Oranı
  • Ücret İade Garantili.

Siz de Yorum Yazın