Aboubakar: Hayallerinin Peşinden Koşan Başarıya Aç Kadro

Aboubakar: Hayallerinin Peşinden Koşan Başarıya Aç Kadro

Hafızalarda yaşayan başarısız bir Kamerun milli takımı olabilir, ta ki 2017 Afrika Uluslar Kupası’na kadar. 1 aylık bir turnuva tüm istatistikleri ve önyargıları değiştirmeye yeterli olabiliyormuş. Tarih sadece mutsuz sonları yazmadığından Kamerun mucizesini de yazacaktır. En son 2002 yılındaki şampiyonluktan sonra 15 yıl bekleyeceklerini şüphesiz onlar da bilmiyordu ama bu bekleyişe değdiği belliydi. Siz de beklemek istemiyorsanız en hızlı ve en çok kazandıran adres tahmingold.com’a gelmelisiniz.

Mucize Nedir?

Mucize, teknik patron Hugo Bross’un disiplinli tutumuyla başlamıştı. Sekiz oyuncu milli kadrodan çekildiklerini açıkladı. Üstelik bunlar içinde Liverpool ve West Brom gibi kulüp takımlarında kalmayı tercih eden Joel Matip ve Allan Nyom gibi ünlü isimlerde vardı. Kamerun’a geldiğimde motive olmamış bir grup futbolcuyla karşılaştım, bu yüzden yeni genç oyuncuları takıma aldım demişti teknik direktör Hugo Bross. Artık onlar bir grup futbolcu değil, yedek kulübesiyle birlikte bir grup arkadaş olmuştu. Mucize böyle başlamıştı. Demek ki mucizenin genç ve deneyimsiz kadro ile gerçekleşmesi gerekiyordu. Artık bu kadro en iyi kuşak olarak anılacaktı.

Hugo-Broos-teknik-direktor.jpg

Vincent Aboubakar Kimdir?

1992 yılında Yaoundé’de doğmuş ve asıl adı Vincent Paté Aboubakar’dır. Kariyerine Cotonsport Garoua futbol takımıyla başlamıştır. 2009-2010 sezonunda Elit-1 ligindeki kulübün en üst seviyedeki takımına yükselme başarısı göstermiştir. Aboubakar 26 Mayıs 2010'da Fransız Valenciennes FC takımına transfer olup, 9 numaralı formayla tanıştı. Milli formayla ilk başarısını ise 2009 yılında U-18 Dünya Kupası finalinde 2 gol atarak elde etmişti. Finallerde gol atmak onun için zor olmamalıydı. Daha sonra 20 yaş altı milli takımına da çağrıldı. A milli takımıyla ilk turnuva tecrübesi ise henüz 18 yaşında 2010 FIFA Dünya Kupası’nda olmuştur. Sırasıyla 2014 Brezilya’daki FIFA Dünya Kupası ve 2015 Afrika Kupası takımlarına da davet edildi. Fakat sihirli ayaklar numarasını göstermek için 2017’yi beklemişti.

Vincent-Aboubakar.jpg

Vincent Aboubakar Sihri

2017 Afrika Uluslar Kupası finali ve rakip Mohamed Salah’lı Mısır. Mısır henüz 22’nci dakikada 1-0 öne geçtiğinde Aboubakar sihri olmasa Kamerun için final oynamak bile mucize denilebilirdi. İkinci yarıya iyi başlayan Kamerun, dakikalar 59’u gösterdiğinde Nicolas Nkoulou ile skoru 1-1’e getirdi. Herkes finalin uzatmalara gideceğini düşünürken bitime 2 dakika kala ileriye şişirilen uzun topta Aboubakar, sihirli topuklarıyla tecrübeli savunma oyuncusu Ali Gabr’ı ekarte edip, düzgün bir vuruşla tarihe geçen gölü kaydetti. Artık, en anlamlı Vincent Aboubakar açıklama cümlesi Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar olacaktır.

Kamerunlu-golcu-Vincent-Aboubakar.jpg
 

Dilediğiniz paketi seçip hemen kazanmaya başlayabilirsiniz. Ekibimiz iddaa tahmin, strateji ve analizleri konusunda sizlere günün bankosu olan maç tahminlerini sunarak kazancınızı artırmayı hedefliyor.


silver, gold ve platinum paketleri ile yüksek başarı oranı

Düşük Risk Yüksek Başarı

150

  • Haftalık 7-15 Arası Kuponlar
  • Günlük Banko Kuponlar
  • Günlük Maç Analiz ve Yorumlar
  • Yüksek Başarı Oranı
  • Ücret İade Garantili
silver, gold ve platinum paketleri ile yüksek başarı oranı

Yüksek Oran Yüksek Başarı

250

  • Haftalık 14-21 Arası Kuponlar
  • Günlük Banko Kuponlar
  • Günlük Maç Analiz ve Yorumlar
  • Yüksek Başarı Oranı
  • Ücret İade Garantili
silver, gold ve platinum paketleri ile yüksek başarı oranı

Yüksek Oran Yüksek Kazanç

400

  • Haftalık 21-30 Arası Kuponlar
  • Günlük Banko Kuponlar
  • Günlük Maç Analiz ve Yorumlar
  • Yüksek Başarı Oranı
  • Ücret İade Garantili.

Siz de Yorum Yazın