2017 Yılında Yıldızı Parlayan En İyi 5 Futbolcu

2017 Yılında Yıldızı Parlayan En İyi 5 Futbolcu
Her yıl olduğu gibi günümüzde de futbol bireyler arasında en popüler spor dalı olmaya devam etmektedir. Kadınların ve erkeklerin en yaygın olarak ilgilendiği spor dalları arasında yer alan futbol da her sezon farklı bir futbolcunun yıldızı parlamaktadır. Dünyanın en iyi futbolcuları sıralaması içerisinde yer alan Türkiye’den ve dünyadan pek çok futbolcunun yıldızı 2017 yılında da yükselmeye devam etmektedir.
 

Değerini İkiye Katlayan Emre Çolak

Galatasaraylı futbolcu Emre Çolak, 2017 yılına girerken, değerini ikiye katlayan futbolcular arasında yer almaktadır. Sezon başı değeri 1 milyon küsür Euro olan futbolcunun şu anki değeri 2 milyonu da geçmiş durumdadır. Galatasaray’ın en popüler isimlerinden bir tanesi olan Emre Çolak, popülerliğini her geçen gün arttırmaktadır.

Trabzonspor Kalecisi Tolga Zengin

Türkiye’deki kaleciler arasında değerini en çok arttıran isimlerden bir tanesi Tolga zengin olarak bilinmektedir. Şu anki değeri 5 milyon Euro’nun da üstünde olan Tolga Zengin kaleciler içerisinde en yüksek değere sahip isimlerden bir tanesidir.
 

Değer Kaybetmeyen Ronaldo

En iyi futbolcular sıralamasında uzun yıllardır değer kaybetmeyen isimler arasında elbette ki dünyaca tanınan Ronaldo yer almaktadır. Her yıl değerini arttıran, ismi bir marka haline gelen Cristiano Ronaldo, uzun süre adından söz ettirecek, gelmiş geçmiş en iyi futbolcular arasında adını kazımış durumdadır.

Yıldızı Parlayan Caner Erkin

Uzun yıllardır adından söz ettiren Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, değerini de korumaktadır. Şimdiki değeri 4 milyon Euro’yu geçen Caner Erkin, futbolcu olmasının yanında özel hayatı ile de adından söz ettiren ünlü isimler arasında yerini almış durumdadır. Değerini yüzde 80 oranın da arttıran Erkin, Beşiktaş’a transferi ile de oldukça popüler hale gelmiş durumdadır.

Nordin Amrabat

Dünyanın en iyi futbolcuları listesi içerisinde adını altın harflerle yazdıran bir diğer oyuncu ise Nordin Amrabat olarak karşımıza çıkmaktadır. Sezon başından bu yana değerini yüzde 90 oranında arttıran Amrabat, 6 milyon Euro’ya yakın bir değer ile Kayserispor’da forma giymekte ve her geçen gün popülerliğini arttırmaktadır.
 

1. Pierre-Emerick Aubameyang - Borussia Dortmund

Borussia Dortmund'un parlattığı hücum oyuncuları arasında Gabonlu yıldızın önümüzdeki yaz büyük bir transfer yapması sürpriz olmayacaktır.

Afrika Uluslar Kupası'nda da boy gösterecek olan golcü oyuncu, Ruhr ekibinde 15 resmi maçta rakip fileleri 15 kez havalandırdı.


2. Gareth Bale - Real Madrid

Tottenham'dan üç haneli bonservis bedeli karşılığında transfer edildiğinde burun kıvıranlar çok olmuştu ama Galli oyuncu, her geçen sezon üstüne koymaya devam ediyor.

Zinedine Zidane'ın en güvendiği oyuncular arasında yer alan Bale, 15 resmi maçta 7 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi.


3. Antoine Griezmann - Atletico Madrid

2016 yılında rüştünü ispat eden Fransız golcü, şu an dünya futbolunun en üst seviyedeki mobil forvetleri arasında gösteriliyor.

Simeone'nin sisteminde her geçen gün büyüyen golcü oyuncu, 15 resmi maçta 8 gol atarken, 5 tane de asist yaptı.


4. Eden Hazard - Chelsea

2016 yılına felaket bir giriş yapan Belçikalı kanat oyuncusu, Antonio Conte ile ise adeta hayata döndü.

Bu sezon Avrupa sahnesinde yer alamayacak olması önemli handikap olarak görülse de şu anki form grafiğiyle Premier Lig'in en etkili oyuncularından biri. 14 maçta 7 gol atıp, 2 asist yaptı.


5. Robert Lewandowski - Bayern Münih

Dünya futbolunun en önemli golcüleri arasında yer alan Polonyalı forvet, Bayern Münih sisteminin olmazsa olmaz isimleri arasında da gösterilebilir.

17 resmi maçta attığı 14 golün yanı sıra 3 tane de gol pası vererek skora ciddi anlamda etki etti.


6. Lionel Messi - Barcelona

Dünya futbolunun çoğu kesimce en iyi futbolcusu olarak görülen Arjantinli süperstarın bu ödülü alması tabii ki şaşırtıcı olmayacaktır.

Onunla ilgili fazla yorum yapmaya gerek yok. 14 maçta 16 gol ve 7 asist gibi akıl almaz istatistiklerin sahibi.


7. Neymar - Barcelona

Barcelona'nın inanılmaz ileri üçlüsünün parçalarından biri olan Brezilyalı süperstar da bu ödülün doğal adayları arasında yer alıyor.

Brezilya formasıyla olimpiyatlarda mutlu sona ulaştı. 14 maçta 6 gol attı ama neredeyse 2 katı asist yaparak 11 gol pası verdi.


8. Paul Pogba - Manchester United

Bu yazın en sansasyonel transferi olan Fransız orta saha oyuncusu, United kariyerine pek iyi başlayamasa da son maçlarda kalitesini ortaya koymaya başladı.

16 maçta 4 gol parlak bir istatistik olmasa da potansiyeli ilerleyen aylar için ümit veriyor. Bu biraz da Mourinho'ya bağlı.


9. Luis Suarez - Barcelona

Barcelona formasıyla gol rekorları kıran Uruguaylı süperstar, asist konusunda da Liverpool dönemine göre gelişimiyle dominant bir karakter çiziyor.

Katalan devinde kazanacağı kupalarla birlikte bu prestijli ödülü almaya aday. 16 maçta 11 kez rakip fileleri havalandırdı ve 6 asist yaptı.


10. Cristiano Ronaldo - Real Madrid

Madrid derbisinde 3 golle yıldızlaşan ödülün son sahibi Portekizli süperstar, 2017 için de en büyük adayların başında geliyor.

13 maçta 10 gol ve 5 asistlik performans bile onu kesmiyordur. Bireysel istatistiklerinin yanında Madrid'le kupalara da ambargo koymayı hedefliyor.
 

Dilediğiniz paketi seçip hemen kazanmaya başlayabilirsiniz. Ekibimiz iddaa tahmin, strateji ve analizleri konusunda sizlere günün bankosu olan maç tahminlerini sunarak kazancınızı artırmayı hedefliyor.


silver, gold ve platinum paketleri ile yüksek başarı oranı

Düşük Risk Yüksek Başarı

150

  • Haftalık 7-15 Arası Kuponlar
  • Günlük Banko Kuponlar
  • Günlük Maç Analiz ve Yorumlar
  • Yüksek Başarı Oranı
  • Ücret İade Garantili
silver, gold ve platinum paketleri ile yüksek başarı oranı

Yüksek Oran Yüksek Başarı

250

  • Haftalık 14-21 Arası Kuponlar
  • Günlük Banko Kuponlar
  • Günlük Maç Analiz ve Yorumlar
  • Yüksek Başarı Oranı
  • Ücret İade Garantili
silver, gold ve platinum paketleri ile yüksek başarı oranı

Yüksek Oran Yüksek Kazanç

400

  • Haftalık 21-30 Arası Kuponlar
  • Günlük Banko Kuponlar
  • Günlük Maç Analiz ve Yorumlar
  • Yüksek Başarı Oranı
  • Ücret İade Garantili.

Siz de Yorum Yazın