İddaa Kupon Sorgulama Nasıl Yapılır?

İddaa Kupon Sorgulama Nasıl Yapılır?

Elbette bunların bir kısmında başarı yakalayıp bir kısmında kuponlarının tutmadığı oluyor. Nihayetinde bu bir tahmin oyunu. Bu oyunu oynarken kesin hiçbir şey yok sadece tahmin, analizler ve öngörünüz eşliğinde oynayıp kazanıyor ya da kaybediyorsunuz. İddaa oynarken riskleri en aza indirmek için kuponlarınızı ince eleyip sık dokumalısınız. Çünkü oynadığınız kuponlardaki maçlar değişik nedenlerden etkilenip kazanma şanslarını yitirebilir. İddaa kupon yaptınız ve kazanacağınız konusunda eminsiniz. Ama üzerinden haftalar geçti ve siz kuponunuza bakmayı unuttunuz. Bu konuda yapmanız gereken nedir bilmiyorsunuz. Tahmingold blog olarak iddaa kupon sorgulama konusunda ne yapmanız gerektiğinizi sizinle paylaşalım.

İddaa Kupon Sorgulama

İddaa kupon sorgulama ya da iddaa barkod sorgulama işleminiz için öncelikli olarak www.iddaa.com adresine tıklamalısınız. Google'dan ''iddaa'' diye aratabilirsiniz. Siteye eriştikten sonra ''Kupon Sorgula'' bölümüne tıklayınız. Kupon sorgulamak için üye girişi yapmanız gerekir. Eğer üye değilseniz karşınıza çıkacak kayıt formu vasıtası ile kayıt olunuz. Bu işlemleri tamamlayıp tekrar ''Kupon Sorgula'' (https://www.iddaa.com/kupon-sorgulama/) bölümüne tıklayıp, iddaa kuponunun altında bulunan barkod numarasının ilk 30 hanesini bu bölüme dikkatli bir şekilde giriniz ve sorgula butonuna basınız. 

Girmiş olduğunuz bilgilerin doğruluğundan emin olduktan sonra iddaa sonuçları sorgulama için “Biletimi Sorgula” butonuna tıklayınız. Böylece kuponun tutup tutmadığını öğenmiş olacaksınız.

İddaa Kuponu Barkod Sorgulama

Yapmış olduğunuz iddaa kuponunuzun tutup tutmadığını internet üzerinden sorgulayabilirsiniz. İddaa kuponunuzun barkod numarası ile iddaa barkod sorgulama işleminizi yapabileceğiniz gibi iddaa kupon hesaplama gibi iddaa kuponunuzla ilgili işlemlerinizi yapabilirsiniz. İddaa kuponunuz ile ilgili tüm işlemlerinizi tek bir uygulama vasıtası ile gerçekleştirebilirsiniz. App Store veya Google Play'de arama yerine ''iddaa kupon sorgulama'' yazın ve sonuçlarda çıkan ilk uygulamayı indirin.

İddaa barkod sorgulama işlemleri için sizden üyelik istemektedir. Eğer sisteme daha önceden üye olduysanız bilgilerinizi girerek sisteme girişinizi yapabilirsiniz. Fakat üyeliğiniz yoksa, Facebook ile giriş seçeneğini kullanarak ya da üye ol butonuna tıklayarak üye olabilirsiniz. Sisteme giriş yaptıktan sonra sizden barkod sorgulama yapabilmeniz için iddaa kuponunuzun barkod numarası istenecektir. Barkod numarasını ilgili kısma yazdıktan sonra iddaa kuponu barkod sorgulama işleminiz tamamlanmış olacaktır. Aynı zamanda mobil iddaa kupon sorgulama işleminiz için uygulamayı telefonunuza indirebilir ve iddaa kuponunuz ile ilgili sorgulama işlemlerinizi uygulama üzerinden yapabilirsiniz.

Diyelim ki haftalık iddaa kupon yaptınız ve o hafta maçları takip edemediniz. Kuponunuzun durumu hakkında hiçbir bilginiz yok. Üzerinden bir hayli zamanda geçti ne yapmalıyım, diyorsunuz. Bu konuda yapmanız gereken çok basit. İddaa’nın resmi web sitesine girip geçmiş kuponunuz hakkında bilgi alabiliyorsunuz. Tek tek maçları arayıp kontrol etmek yerine kuponunuzu sorgulatıp ikramiye kazanıp kazanmadığınızı öğrenebilirsiniz. Bunun için öncelikle iddaa resmi web sitesine üye olup şifrenizle beraber giriş yapıyorsunuz. Daha sonra karşınıza sorgulama ekranı geliyor. Bu ekranda sizden istenen oynadığınız iddaa kupon üzerinde ki barkod numarasını eksiksiz bir şekilde yazmanız. Yazdıktan sonra güvenlik için sizden doğrulama kodunu girmeniz istenecektir bu kodu da yazdıktan sonra biletimi sorgula butonuna bastığınızda hangi hafta oynadıysanız kuponunuza ikramiye çıkıp çıkmadığını öğrenebiliyorsunuz.

Kafa karışıklığı yaratmaması için değinmemiz gereken bir noktadan da bahsedelim. Bazen barkot numaralarında değişiklikler olabiliyor basamak sayıları konusunda. Barkot numaranızın basamak sayıları eğer sorgulama ekranındakinden az ise başına sıfır koyarak tamamlayın ve sorgulamanızı bu şekilde bitirin. Aksi halde sorgulamanız başarısız olacaktır. Başta bahsettiğimiz gibi bu sorgulama işlemini yapabilmeniz için İddaa resmi web sitesine üye olmak zorundasınız. Üye olmadığınızda sorgulama için site size izin vermiyor ve hata mesajıyla karşılaşıyorsunuz. Tüm bunların dışında İddaa kuponunuzla beraber bir iddaa bayisine gidip kuponunuzu sorgulatma gibi bir ihtimalinizde var. Bunu da unutmayın.
 

Dilediğiniz paketi seçip hemen kazanmaya başlayabilirsiniz. Ekibimiz iddaa tahmin, strateji ve analizleri konusunda sizlere günün bankosu olan maç tahminlerini sunarak kazancınızı artırmayı hedefliyor.


silver, gold ve platinum paketleri ile yüksek başarı oranı

Düşük Risk Yüksek Başarı

150

  • Haftalık 7-15 Arası Kuponlar
  • Günlük Banko Kuponlar
  • Günlük Maç Analiz ve Yorumlar
  • Yüksek Başarı Oranı
  • Ücret İade Garantili
silver, gold ve platinum paketleri ile yüksek başarı oranı

Yüksek Oran Yüksek Başarı

250

  • Haftalık 14-21 Arası Kuponlar
  • Günlük Banko Kuponlar
  • Günlük Maç Analiz ve Yorumlar
  • Yüksek Başarı Oranı
  • Ücret İade Garantili
silver, gold ve platinum paketleri ile yüksek başarı oranı

Yüksek Oran Yüksek Kazanç

400

  • Haftalık 21-30 Arası Kuponlar
  • Günlük Banko Kuponlar
  • Günlük Maç Analiz ve Yorumlar
  • Yüksek Başarı Oranı
  • Ücret İade Garantili.

Siz de Yorum Yazın