Galatasaray - Paris St Germain Maç Tahmini (1 Ekim)

Galatasaray - Paris St Germain Maç Tahmini (1 Ekim)
Galatasaray - Paris St Germain maçında bol gol bekliyoruz.

Galatasaray hafta sonu derbide Fenerbahçe ile golsüz berabere kalırken coşkusuz ve isteksiz futbol en çok eleştiri alan konulardan biri oldu. Galatasaray sahasında bu kez agresif ve tempolu bir başlangıç yapmak isteyecektir. Ancak PSG her ne  kadar Neymar, Cavani gibi isimlerinden yoksun olsa da Di Maria başta olmak üzere klas isimlere sahip. Arena'da 2.5 gol barajı aşılır.

Galatasaray sezonu iyi açmadı. Önemli yıldızları kadrosuna katmasına rağmen geçen sezonun gerisinde performans sergiliyorlar. Hafta sonu derbide Fenerbahçe'ye karşı taraftarının beklediği oyunu sahaya koyamadılar. PSG bu yıl en iyi futbolunu Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e karşı oynadı. Di Maria inanılmaz bir maç çıkarmıştı. Kendi liglerinde ise kolay kazanamıyorlar. Cavani ile cezalı Neymar kafilede yer almadı. Icardi ile Mbappe'nin sonradan da olsa süre alması bekleniyor. PSG kuşkusuz maçın favorisi. Galatasaray'ın artık yıldızlarıyla bir reaksiyon göstereceğine inanıyorum. Hücumda daha arzulu olurlar. Tercihim 2,5 gol üstünden yana.  

Toplam Gol 2,5 Üst 
Oran: 1,40

Galatasaray derbide çok etkisiz bir oyun ortaya koyarak 1 puan aldı. Vasatı aşan oyuncu bulunamadığı gibi aynı futbolu eğer Psg karşısında oynarsa bu kez sonuç aynı olmaz. Savunma ikilisi geçen seneden bu yana yetersiz olduğunu belirtmiştim şimdi artık iyice su yüzüne çıktı. En büyük koz ön tarafta bu seviyeye çok alışmış Falcao olacak. Psg ilk mücadelesinde Real Madrid'i eksiklere rağmen Di Maria sayesinde kazandı. Bu grup liderliği açısından kritik bir galibiyet denebilir. Neymar cezalı, Cavani sakat durumda, Mbappe takıma geri döndü. Favori doğal olarak Paris ama skorun ilk 45 dakika sonunda 1.5 üstüne gelmesi yüksek orandan denenmeli. 

1.Y Gol 1,5 Üst 
Oran: 1,95

Galatasaray gruplara Brügge deplasmanındaki beraberlikle başladı. Real Madrid ve PSG gibi iki güçlü takımın olduğu gruptan en azından Avrupa Ligi'ne gitmek için mücadele edecek olan temsilcimiz için iç saha maçlarının önemi büyük. Takımda da önemli bir eksik yok. PSG ise ilk maçında Real Madrid'i net skorla yenerek gruptaki iddiasını ortaya koydu. Fransa liginde göz doldurmasalar da Avrupa'da potansiyellerini yansıtacaklardır. Fransız ekibinde Mbappe ve Icardi gibi yıldızlar sakatlıktan döndü ancak Draxler, Cavani ve cezalı Neymar kadroda yok. Konuk takım kadro kalitesi itibariyle galibiyete yakın fakat Galatasaray'ın da iç sahada skor üreteceğini düşünüyorum. Karşılıklı gol denenmeye değer.

Galatasaray, Fenerbahçe derbisinde ilk yarıda Lemina ile iki şut buldu, o kadar. Beklentilerin çok altındaydı. Bu sezon iyi oynadığı maç yok. Paris de çok iyi durumda değil. Evlerinde Reims'e yenilirken, berbattılar. Bordeaux deplasmanında 1-0 kazanırken ise iyi oynadılar, farkı kaçırdılar. Neymar cezalı, Cavani ve Draxler sakat. Mbappe, Bordeaux maçının son bölümünde oyuna dahil oldu, oynayacak. İcardi de kadroya dahil edildi. Paris en iyi seviyesinde olmasa da güçlü bir ekip. Ancak Şampiyonlar Ligi'ni farklı oynayan Galatasaray'ın gol bulmasını bekliyorum. 

Karşılıklı Gol Var 
Oran: 1,70
 

Dilediğiniz paketi seçip hemen kazanmaya başlayabilirsiniz. Ekibimiz iddaa tahmin, strateji ve analizleri konusunda sizlere günün bankosu olan maç tahminlerini sunarak kazancınızı artırmayı hedefliyor.


silver, gold ve platinum paketleri ile yüksek başarı oranı

Düşük Risk Yüksek Başarı

150

  • Haftalık 7-15 Arası Kuponlar
  • Günlük Banko Kuponlar
  • Günlük Maç Analiz ve Yorumlar
  • Yüksek Başarı Oranı
  • Ücret İade Garantili
silver, gold ve platinum paketleri ile yüksek başarı oranı

Yüksek Oran Yüksek Başarı

250

  • Haftalık 14-21 Arası Kuponlar
  • Günlük Banko Kuponlar
  • Günlük Maç Analiz ve Yorumlar
  • Yüksek Başarı Oranı
  • Ücret İade Garantili
silver, gold ve platinum paketleri ile yüksek başarı oranı

Yüksek Oran Yüksek Kazanç

400

  • Haftalık 21-30 Arası Kuponlar
  • Günlük Banko Kuponlar
  • Günlük Maç Analiz ve Yorumlar
  • Yüksek Başarı Oranı
  • Ücret İade Garantili.

Siz de Yorum Yazın