Club Brugge - Galatasaray Maç Tahmini (18 Eylül)

Club Brugge - Galatasaray Maç Tahmini (18 Eylül)

Club Brugge - Galatasaray maçında bol ve karşılıklı gollerin olacağı aşikar.

Galatasaray'ın oyun temposu oldukça düşük. Şu ana kadar oynanan maçlarda hücuma çıkarken bu sorunu net olarak gördük. Takım çok düşük tempoda hücum ediyor ve kapanan savunmalar karşısında da doğal olarak zorlanıyor. Club Brugge karşısında Belhanda'dan yoksun olacaklar. Lemina'nın durumu netlik kazanmadı. Fatih Terim kadroda sürpriz yapar mı bilinmez ama Belhanda'nın bölgesinde büyük ihtimalle Seri oynayacak. İlk maçlarında tutuk gözüken Seri'nin bu bölgede nasıl oynayacağı merak konusu. Falcao bir süre antrenman yapmadan gelmesine rağmen ilk maçında genel olarak hazır gözüktü. Oldukça istekli ve sürekli oyun içinde kaldı. Club Brugge'ün de Galatasaray gibi savunmada zaafları var. Defans hattı hataya müsait isimlerden kurulu. Galatasaray'ın hücum hattında çok kaliteli ve tecrübeli isimleri var. Bu arenada daha da farklı motive olmalarını bekliyorum. İki takımın da gol bulacağını düşünüyorum. Tercihim 2,5 gol üstünden yana.

Seri, Lemina, Babel, N'Zonzi, Falcao ve Andone transferleriyle Şampiyonlar Ligi'nde üst turları hedefleyen Galatasaray, ligdeki performansıyla göz doldurmadı. Özellikle Luyindama-Marcao ikilisi güven vermiyor. Genk'in şampiyon hocası Clement'i göreve getiren Club Brugge, bu sezon çok daha etkili. Vanaken, Okereke ve Tau sezona çok iyi başlarken bir de Galatasaray'dan Diagne kiralandı. Zevkli bir maç bekliyorum. En az 3 gol olur. 

C.Brugge kendi liginde tek mağlubiyet almayan takım konumunda. Hızlı ve atletik yönü çok güçlü olduğunu belirtelim. Kaleci Mignolet, santrafor Okereke ve orta sahada Vormer en çok dikkat edilmesi gerekn oyuncular. Kanatlarda iki hızlı oyuncular ile bek arkası koşular yapacaklar. Diagne ilk on bir başlamaz ama şans bulursa tüm gücünü intikam için verebilir. Galatasaray cuma günü stadyumda izlediğim maçta kendi standartlarının altında futbol oynayarak kazandı. Bu seviye kesinlikle şampiyonlar ligi için yeterli değil. Belhanda sakatlığında orta sahayı Seri, Nzonzi, Lemina üçlüsü bekliyorum. Falcao daha tam olarak hazır değil ama bu arenayı çok seviyor. Savunma ikilisi hiç güven vermediği için C.Brugge gol bulur diye düşünüyorum. Gol sınırı aşılır.

Toplam Gol 2,5 Üst 
Oran: 1,65

Taraflar son olarak 2002-2003 sezonunda Devler Liginde aynı grupta yer alıp karşı karşıya gelmişti. Club Brugge geçtiğimiz sezon Belçika Liginde Şampiyonluğu kaybedince ön alanda değişiklik yapıp Okereke ve Tau'yu transfer ederken Diagne'yi Galatasaray'dan kiralamıştı. Sezona iyi başladılar. Geçen sezon Genk'i şampiyon yapan teknik adam Clement ofansif oyun anlayışından ödün vermiyor. Temsilcimiz Galatasaray henüz istenilen performansı sergilemiyor olsa da hata affetmeyecek kalitede isimlere sahip. Her sonuca açık gördüğüm bu kapışmada taraf bahsini riskli buluyorum. Belhanda'nın eksikliği handikap olsa da alternatif isimler var. Ben iki ekibinde kaliteli ayaklarla skor üreteceği görüşündeyim. Bu yüzden önerim karşılıklı gol var olacak.

Sezona yeni teknik direktörü Philippe Clement ile iyi bir başlangıç yapıp resmi maçlarda hiç yenilgi almayan Club Brügge ön eleme turlarında Dynamo Kiev ve LASK Linz'i saf dışı bırakmıştı. Galatasaray'dan kiralanan Mbaye Diagne henüz takıma monte edilebilmiş değil. Galatasaray ise kurduğu güçlü kadroya rağmen sezona pek de iyi başlaymamıştı. Ancak biten Falcao transferi ve ligde peş peşe alınan iki galibiyet şimdilik suların durulmasını sağladı. Temsilcimiz Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilecek bir kadro kurdu. Belhanda'nın yokluğu handikap yaratsa da geniş kadro içinden bir çözüm üretilebileceğini düşünüyorum. Galatasaray gol bulacaktır ancak sezona formsuz başlayan Marcao-Luyindama ikilisi savunmada güven vermiyor. Karşılıklı gollere gidilebilir.

Karşılıklı Gol Var 
Oran: 1,60
 

Dilediğiniz paketi seçip hemen kazanmaya başlayabilirsiniz. Ekibimiz iddaa tahmin, strateji ve analizleri konusunda sizlere günün bankosu olan maç tahminlerini sunarak kazancınızı artırmayı hedefliyor.


silver, gold ve platinum paketleri ile yüksek başarı oranı

Düşük Risk Yüksek Başarı

150

  • Haftalık 7-15 Arası Kuponlar
  • Günlük Banko Kuponlar
  • Günlük Maç Analiz ve Yorumlar
  • Yüksek Başarı Oranı
  • Ücret İade Garantili
silver, gold ve platinum paketleri ile yüksek başarı oranı

Yüksek Oran Yüksek Başarı

250

  • Haftalık 14-21 Arası Kuponlar
  • Günlük Banko Kuponlar
  • Günlük Maç Analiz ve Yorumlar
  • Yüksek Başarı Oranı
  • Ücret İade Garantili
silver, gold ve platinum paketleri ile yüksek başarı oranı

Yüksek Oran Yüksek Kazanç

400

  • Haftalık 21-30 Arası Kuponlar
  • Günlük Banko Kuponlar
  • Günlük Maç Analiz ve Yorumlar
  • Yüksek Başarı Oranı
  • Ücret İade Garantili.

Siz de Yorum Yazın