31 Mart 2019 Günün Banko Maçları

31 Mart 2019 Günün Banko Maçları

141 Liverpool - Tottenham

Liverpool için ya tamam ya devam mücadelesi. Manchester City ile aralarında 1 puan var ve Manchester City'nin 1 maçı eksik. Liverpool kazanmak durumunda. Son dönem form durumları ve kadro kalitesi bakımından rakibinden üstün görünen Liverpool, taraftar desteğini de arkasına alacaktır. Müthiş bir atmosfer bekliyorum. Liverpool galip gelerek yoluna devam eder.

Evinde hem genelde hem de Tottenham'a karşı son derece dominant bir performans sergileyen Liverpool, City ile şampiyonluk mücadelesinde kayba da tahammülü kalmadığı dikkate alınırsa, mutlak favori olduğu bir maça çıkacak. Ancak ligde son 4 maçta sadece 1 puan alabilen ve doğrudan Şampiyonlar Ligi anlamına gelen ilk dörtteki pozisyonunu tehlikeye sokan Tottenham'dan milli ara sonrası güçlü bir geri dönüş bekliyorum. Tottenham'ın neler yapabileceğini Şampiyonlar Ligi'nde Dortmund'u 2 maçta da gol dahi yemeden yenerken gördük. Liverpool'a da kolay teslim olmayacaklardır. Her iki kalede de gol izleyeceğimiz kanaatindeyim.

Ms 1 , Oran: 1.40 (Tahminimiz Kazandı!)
 

142 Eintracht Frankfurt - Stuttgart

Frankfurt'tan aynı cümleleri kullanarak bahsetmekten yoruldum. Kısaca, Frankfurt demek bol gol demek. Stuttgart sonuca gitmekte zorlansa da hücum etkinliği bakımından hiçte fena değiller. Her iki ekibin de skor katkısı vereceğini ancak maçı Frankfurt'un kazanacağını düşünüyorum. Yüksek tempolu, keyif veren, bol gollü bir mücadele izleriz. 2.5 Gol Üstü tercihi müthiş.

İki takımın da iddiası büyük. E.Frankfurt'un amacı Şampiyonlar Ligi sırası, Stuttgart'ın ise kümede kalmak. Ev sahibi, üst üste 4 hafta kazanarak hedefi doğrultusunda önemli yol kat etti. Üstelik o kapışmaların 3'ünde 3'er gol attılar. Stuttgart ise deplasmanlardan puan getiremediği için bu noktada. Kalite farkı net şekilde ev sahibini işaret ediyor.

Ms 1 , Oran: 1.40 (Tahminimiz Kazandı!)
2.5 Üst , Oran: 1.30 (Tahminimiz Kazandı!)
 

137 Cardiff - Chelsea

Cardiff üst üste 3 yenilginin ardından West Ham'ı tam zamanında mağlup ederek hayata tutundu ancak kalan 8 haftanın 4'ünde 6 Büyüklerle karşılaşacaklar. Geride oldukları için maç seçme şanslarının olmadığı gibi zaman zaman çok kolay dağıldıklarını da gördük. Chelsea ise son 2 maçta 1 puan alabilince dördüncülük yarışındaki avantajını kaybetti. Kalan bölümde iki takımı geride bırakmak için bu tarz rakipler karşısında hataya tahammülleri yok. Yalnız son 5 deplasmanda 4 yenilgi almaları da onlara güvenmeyi zorlaştırıyor. Sonuçta kalitesi rakibinin çok üzerinde olan Chelsea favori olsa da ilk olarak gollere yönelmek daha mantıklı olacaktır.

Chelsea şuan 6. sırada ve şuan bulundukları pozisyon onlara sadece Avrupa Ligi vizesi verecek ancak onların hedefi tabiki de bu değil. Sadece 4 puan uzakta oldukları Şampiyonlar Ligi bileti için mücadele edecekler. Cardiff 18. sırada ve düşme hattında. Düşme hattından çıkmak için 5 puan önlerinde olan Burnley'i geçmeleri gerek ancak bu performans ile işleri çok zor. Chelsea motive, formda ve güçlü. Kazanmaya yakınlar.

Ms 2 , Oran: 1.30 (Tahminimiz Kazandı!)
2.5 Üst , Oran: 1.50 (Tahminimiz Kazandı!)

Günün bankoları yukarıdaki gibi listelenmiştir. Bu maçları birleştirip banko kupon haline getirebilirsiniz. Bol şans!

 

Dilediğiniz paketi seçip hemen kazanmaya başlayabilirsiniz. Ekibimiz iddaa tahmin, strateji ve analizleri konusunda sizlere günün bankosu olan maç tahminlerini sunarak kazancınızı artırmayı hedefliyor.


silver, gold ve platinum paketleri ile yüksek başarı oranı

Düşük Risk Yüksek Başarı

150

  • Haftalık 7-15 Arası Kuponlar
  • Günlük Banko Kuponlar
  • Günlük Maç Analiz ve Yorumlar
  • Yüksek Başarı Oranı
  • Ücret İade Garantili
silver, gold ve platinum paketleri ile yüksek başarı oranı

Yüksek Oran Yüksek Başarı

250

  • Haftalık 14-21 Arası Kuponlar
  • Günlük Banko Kuponlar
  • Günlük Maç Analiz ve Yorumlar
  • Yüksek Başarı Oranı
  • Ücret İade Garantili
silver, gold ve platinum paketleri ile yüksek başarı oranı

Yüksek Oran Yüksek Kazanç

400

  • Haftalık 21-30 Arası Kuponlar
  • Günlük Banko Kuponlar
  • Günlük Maç Analiz ve Yorumlar
  • Yüksek Başarı Oranı
  • Ücret İade Garantili.

Siz de Yorum Yazın