13 Nisan 2019 Günün Banko Maçları

13 Nisan 2019 Günün Banko Maçları

113 Werder Bremen - Freiburg

Bremen 2019 yılında hala maç kaybetmedi ancak Gladbach beraberliği sonrası Avrupa Ligi sıralamasından düştüler. Motivasyon niteliği taşıyan bir gelişme hafta içi saha dışında yaşandı. Birçok kulüp tarafından istenen Maxi ve Johannes Eggenstein kardeşler sözleşmelerini uzattı. Osako'nun da geçen hafta sakatlıktan dönmesi önemli bir gelişme. Freiburg geçtiğimiz hafta Mainz'a 5-0 yenildi, o maçta Höfler sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Önemli bir eksik. Höfler'in dışında da birçok eksiği bulunan Freiburg'un işi zor. Favori Bremen.

Ms 1 , Oran: 1.45 (Tahminimiz Kazandı!)
 

120 Roma - Udinese

Udinese, Tudor'dan sonra kontraya çok iyi çıkmaya başladı. Tudor, küçük takımların büyük teknik direktörü olduğunu burada yeniden gösteriyor. Oyuna hükmetmeyi beceremiyor ama hükmeden rakibi avlamak için çizdiği taktikler genelde işe yarıyor. Roma benim hiç beğenmediğim bir takım. 31 lig maçında sadece 14 galibiyet almış olmaları da beni destekliyor. Taraftar itmesiyle kazansalar bile Tudor'un kontraları fileleri havalandırır.
İtalya Serie A'da ligi 4. sırada bitirmek için kıyasıya bir mücadele veren 5 takım var. Roma'nın da kopmadan bu mücadelenin içinde yer alabilmesi için kazanmaya devam etmesi gerekiyor. Yakından tanıdığımız Igor Tudor'un teknik yönetimini devraldığı Udinese'de ise belirgin bir toparlanma var. Alışageldiğimiz Tudor'un tempolu futbolunu sahaya yansıtmaya başladıklarını söyleyebiliriz. Roma kazansa dahi Udinese gol bulacaktır. Tercihim KG VAR bahsi olacak.

Kg Var , Oran: 1.45 (Tahminimiz Kaybetti)
Ms 1 , Oran: 1.40 (Tahminimiz Kazandı!)
 

110 Hannover - M. Gladbach

Hannover'de hafta içi sportif direktör Horst Heldt ille yollar ayrıldı. Öncesinde Wolfsburg'a yenilip ligin son sırasına demir atmışlardı. Son 7 maçını kaybeden Hannover'in artık 2. lig için hazırlıklara başlayabilir. Kurtulmak için teknik direktör değiştiren Hannover, Thomas Doll yönetimindeki 9 maçın 8'ini kaybetti. Wolfsburg maçında sarı kart gören Waldemar Anton cezalı duruma düştü. Rakip Gladbach da son 8 maçın sadece birini kazanabildi. Hafta başında kulüp teknik direktör Dieter Hecking'in sezonu ayrılacağını, yerine Marco Rose'nin geleceğini açıkladı. Hecking de Hannover'e sportif direktör olarak gidebilir. Bu kadar karmaşa içerisinde 2,5 gol üstü de gelir.

Ms 2 , Oran: 1.40 (Tahminimiz Kazandı!)
 

116 Fulham - Everton

Everton son üç maçta üç Londra takımı Chelsea, West ham, Arsenal'i gol yemeden yenerek, 9 puanla ilk yedi mücadelesine katıldı. Sıradaki Londra takımını neden yenmesin? Fulham küme düştü. Her maçta sahaya çıkıp mücadele ediyor. Maçları koparacak noktaya getiremiyorlar. Kadro zaten Premier Lig klasında değil. Kabul etmek gerekir Everton favori. Gollü bir maç muhtemel. 2.5 üstü kolay gelir. Oranlarda fark yok. Everton kazanır seçeneğini düşünüyorum.

23 Gol , Oran: 1.80 (Tahminimiz Kazandı!)

Banko maçlar denilince akla gelen web sitemiz kazandırmaya devam ediyor. Daha fazla banko kupon için bizi takip edin!
 

Dilediğiniz paketi seçip hemen kazanmaya başlayabilirsiniz. Ekibimiz iddaa tahmin, strateji ve analizleri konusunda sizlere günün bankosu olan maç tahminlerini sunarak kazancınızı artırmayı hedefliyor.


silver, gold ve platinum paketleri ile yüksek başarı oranı

Düşük Risk Yüksek Başarı

150

  • Haftalık 7-15 Arası Kuponlar
  • Günlük Banko Kuponlar
  • Günlük Maç Analiz ve Yorumlar
  • Yüksek Başarı Oranı
  • Ücret İade Garantili
silver, gold ve platinum paketleri ile yüksek başarı oranı

Yüksek Oran Yüksek Başarı

250

  • Haftalık 14-21 Arası Kuponlar
  • Günlük Banko Kuponlar
  • Günlük Maç Analiz ve Yorumlar
  • Yüksek Başarı Oranı
  • Ücret İade Garantili
silver, gold ve platinum paketleri ile yüksek başarı oranı

Yüksek Oran Yüksek Kazanç

400

  • Haftalık 21-30 Arası Kuponlar
  • Günlük Banko Kuponlar
  • Günlük Maç Analiz ve Yorumlar
  • Yüksek Başarı Oranı
  • Ücret İade Garantili.

Siz de Yorum Yazın